alkoholfri øl

don’t worry hemp ale

Alkoholfri | Økologisk

Alkoholfri øl, tak. Vores Don’t Worry øl er brygget op fra bunden med de bedste økologiske råvarer, god tid og balance som målsætning. Vores ganske specielle gær er en sand tryllekunster og sørger for, at en Don’t Worry altid vil være ufarlig for sine omgivelser. At være afholdende skal stadig smage herligt, hvis du spørger vores brygmester!

 

Don’t Worry Hemp Ale er tilsat gavmilde mængder Ariana humle og Bornholmerhamp. Krydret, mild og venlig. Læskende, legende og helt sin egen.

don’t worry pale ale

Alkoholfri | Økologisk

Alkoholfri Pale Ale, tak. Når livet i hængekøjen skal forsødes, må det gerne swinge lidt. Denne lyse lækkerbisken forkæler ganen med masser af frugt og humle. En sagte struktur af malt og sødme sørger for balance og lysten til én til. Der skulle sådan set ikke være så meget at bekymre sig om. Overgæret.

don’t worry classic

Alkoholfri | Økologisk

Vores alkoholfri Classic kommer med den velkendte sødme fra karamelmalten. Nuancer af frugt og citrus spiller raffineret sammen med den mørke malt.  Undergæret.

don’t worry brown ale

Alkoholfri | Økologisk

Alkoholfri Brown Ale, tak. Når ganen skal forkæles uden at øllet stiger en til hovedet. Vores Brown Ale er mahognifarvet, saftig og skummende. Over en bund af udsøgte malttyper hviler nuancer af sort te, frugt og humle. En mild, mørkere og frugtig Ale, som giver lysten til én mere – og hvorfor ikke? Overgæret.

don’t worry julebryg

Alkoholfri | Økologisk

En mørkebrun Ale med fyldig krop og tykt skum. Duften præges af mørk chokolade, fyrrenåle og citrus. En solid base af ristede og karamelliserede malttyper bærer en prægnant humlebitterhed, som stammer fra humletyperne Chinook og Hallertauer. Eftersmagen er sødmefuld og humlet på samme tid. Overgæret.

Svaneke Ale Blond

100% økologisk
svaneke-øl

Sortiment