Ølsmagning og rundvisninger. Vi elsker at fortælle om bryggeriet, og kunsten at brygge økologisk øl. Kom til rundvisning på bryggeriet eller  ølsmagning i restauranten.

Ølsmagning og rundvisning skal altid forudbestilles. Minimun 15 personer. Du kan tilmelde dig vores arrangementer online eller pr. mail bar@bryghuset-svaneke.dk. Rundvisningen på bryggeriet er i udkanten af Svaneke. Ølsmagning er i restauranten på Svaneke Torv.

Rundvisning og håndbajer

På forespørgsel ved mindst 15 pers.

Rundvisning på vores økologiske og CO2-neutrale bryggeri i udkanten af Svaneke. Hør om vores grønne tiltag og få historien om slagteren og smeden, der bryggede de første Svanekeøl for mere end 20 år siden. Vi byder på en håndbajer undervejs.

Pris: 110 DKK pr. pers.

Bornholm BeerWalk

Forespørg på en guidet gåtur med historier og ølsmagning i enten Rønne, Svaneke eller Allinge-Sandvig, og smag på øl fra bryggerierne Mikkeller, Small Batch, Penyllan, Beer Here og Svaneke Bryghus. Arrangør: BeerWalk DK.  

Ølsmagning for grupper

Er I mere end 15 personer, sammensætter vi gerne et øl-arrangement, der opfylder jeres ønsker. Det kan f.eks. være en rundvisning, ølsmagning eller en kombination. Send os en mail med din forespørgsel.

Svaneke Ale Blond

prøv vores øl-servering i restauranten. vi fortæller gerne om øllet, mens du smager.