Ølsmagning og rundvisninger. Vi elsker at fortælle om bryggeriet, og kunsten at brygge økologisk øl. Kom til rundvisning på bryggeriet eller  ølsmagning i restauranten.

Ølsmagning og rundvisning skal altid forudbestilles. Minimun 15 personer. Du kan tilmelde dig vores arrangementer online eller pr. mail bar@bryghuset-svaneke.dk. Rundvisningen på bryggeriet er i udkanten af Svaneke. Ølsmagning er i restauranten på Svaneke Torv.

Rundvisning og håndbajer

Hver fredag  i juni til august samt pr. forespørgsel ved mindst 15 pers.

Rundvisning på bryggeriet i udkanten af Svaneke. Vi får en god snak om øl, økologi og bæredygtighed og ikke mindst historien om slagteren og smeden, der bryggede de første Svanekeøl for mere end 20 år siden. Vi byder på en håndbajer undervejs.

Pris: 110 DKK pr. pers.

Bornholm BeerWalk

BeerWalk kan bookes fra juni til august, og arrangeres af BeerWalk DK.

Følg med på en guidet gåtur med historier og ølsmagning i enten Rønne, Svaneke eller Allinge-Sandvig, og smag på øl fra bryggerierne Mikkeller, Small Batch, Penyllan, Beer Here og Svaneke Bryghus.  

 

Pris: 250 DKK pr. pers.

Ølsmagning for grupper

Er I mere end 15 personer, sammensætter vi gerne et øl-arrangement, der opfylder jeres ønsker. Det kan f.eks. være en rundvisning, ølsmagning eller en kombination. Send os en mail med din forespørgsel.

Svaneke Ale Blond

prøv vores øl-servering i restauranten. vi fortæller gerne om øllet, mens du smager.