ale

juicy island new england ipa

Økologisk

En fuldfed tropeskønhed med smag af mango, lime, mandarin, melon og fersken. Cashmere, Mosaic og Simcoe humle à gogo. Overgæret.

laid back session ipa

Økologisk

En flok venner der skater et bestemt spot sammen, har en ”session”. Disse sessions kan være vilde og halsbrækkende eller ”laid back”. Begge dele er lige gode, men der hviler nu noget magisk over sådan en tilbagelænet session på en bornholmsk sommeraften. Det samme gælder for øl. Vores Session IPA er til den rolige side med en smooth krop af lys malt og et godt flow af amerikanske humletyper Citra, Jarrylo og Chinook. Grapefrugt, lime og fyrrenåle hviler i næsen og eftersmagen er tør. I skateboarding og vores øl handler det om det samme: Balance.

american hoppy ale

Glutenfri | Økologisk

Glutenfri – ja tak! American Hoppy Ale er vores bud på en glutenfri APA. En gylden APA med en saftig humleprofil og et flot skum. Duften præges af hyldeblomst og fersken, mens smagen er udpræget citral med indslag af grapefrugt og lime. Bitterheden er vedhængende og hviler på en let maltbund.

india pale ale

Økologisk

Vores India Pale Ale er en humlet lys ale i en let-drikkelig fortolkning af en IPA. Orangerød, klar og frodigt skummende. Harpiks, citrus og tropefrugt præger duft og smag. Bitter og bastant. 

blonde

Økologisk

Vores blonde er gæret på champagnegær, og er i virkeligheden en pendant til en hvedeøl. Den er lys og diset i sit udseende med hvidt og varigt skum. Duften præges af stikkelsbær, kiwi og citrus. Smagen er frisk med en let sødme.

hazy pale ale

Økologisk

Masser af sen humle giver en frugtig øl uden for megen bitterhed. Smag af grapefrugt, mandarin og fyrrenåle stammer fra Mosaic, Callista, Chinook og Simcoe humle. Overgæret.

brown ale

Økologisk

Vores kastanjebrune Brown Ale med cremet skum er en mild og frugtig fortolkning af den engelske klassiker. En slank brown ale med duft og smag af passionsfrugt, chokolade og en anelse humle.

Svaneke Bryghus - økologisk øl brygget CO2-neutralt

100% økologisk
svaneke-øl

Sortiment