lager

bingo gringo mexican lager

Økologisk øl

Hombre, når det bliver for lunt under sombreroen, så klap din burro og snup en cerveza! Du skal ikke besynges på Dia de los muertes før din tiempo er kommet. Ay, vi har givet denne cerveza fresca un pocitio lime, så du kan holde din poncho sval og blikket lige. Solamente Pilsner malt, Opal humle y lime. Lidt maiz og frisk korn, lidt citrus og humle – det er hvad den smager af. Mucho gusto!

classic

Økologisk øl

Vores gyldne Classic er generelt sødere, rundere og mindre bitter end en pilsner. Korn, malt og græs hviler i duft og smag. En rigtig tørstslukker og en populær frokost-øl. Undergæret.

craft pilsner

Økologisk øl

Vores Craft Pilsner er en landfast lys Lager, som er skråsikker i stilen med en bund af dansk bygmalt og en god omgang humle i lasten. Smagen er af frisk korn, humleblomster og saftige frugter. Gæret på Svaneke Bryghus’ legendariske undergær og tilsat humletyperne Opal og Callista.

mørk guld

Økologisk øl

Vores Mørk Guld er en kobberrød lager med roligt temperament. En decent bitterhed af valnød anes og holdes i balance af karamelnuancer.

sweet mary

Økologisk øl

Vores doppelbock er nøddebrun og sødmefuld med et beige skum. Sweet Mary kan nydes som avec grundet den høje alkoholprocent og sødme. Brygget i anledning af det royale bryllup i 2004. Undergæret.

Økologisk øl brygget CO2-neutralt i Svaneke

100% økologisk
svaneke-øl

Sortiment