sæson øl

three kings imperial ipa

Økologisk

”Starstruck” må være ordet. I denne muskuløse og frugtige IPA boltrer de amerikanske humlestjerner Simcoe og Amarillo sig. Overgæret.

påskefrokost

Økologisk

Vores Påskefrokost er en lys skummende øl med et lettere slør. Duft og smag er indbydende frisk med strejf af citrusfrugter, nelliker og humle. Sprød, bitter og lettere syrlig i eftersmagen. Bière de Saison og IPA mødes hér!

påskebryg

Økologisk

Vores Påskebryg er dyb gylden lager med cremet hvidt skum og en blid humlebitterhed Duften præges af humle, urter og moden frugt. Noter af malt, frugt, en anelse karamel og diskret restsødme karakteriserer smagen. Behagelige nuancer af humle og fyr hviler i eftersmagen og fuldender en velbalanceret øl. Undergæret.

gul påske

Økologisk

Vores Gul Påske er en blid, lysgylden og aromatisk lager med en sart bitterhed og udpræget humlearoma. En diskret restsødme komplementerer de blomstrede nuancer og er med til at give et meget rundt helhedsindtryk. Går godt til fisk, skaldyr og påskebordet. Undergæret.

mørk guld jul

Økologisk

Vores Mørk Guld er kommet i julestemning. Vi har nemlig piftet vores gamle traver op med et friskt skud citrus, så hverken anden eller flæskestegen vil blive fornærmet – tværtimod. Undergæret.

rød jul

Økologisk

Vores Rød Jul er rød som Rudolfs tud. En lager med hvidt skum og en behagelig grundsødme. duft og smag præges af malt- og humlenuancer samt noter af passionsfrugt og urter. Rundhåndet humlet med opal, tradition og callista. Undergæret.

julebryg

Økologisk

Vores Julebryg er en nøddebrun lager med et frodigt skum. duften præges af karamel, alkohol og humle. dens store fylde opnås ved brug af mørk karamelmalt, som sætter sit aftryk på smagen sammen med krokant og lettere ristede nuancer. Diskret sødme balancerer med humlen i eftersmagen. Undergæret.

glutenfri jul

Økologisk | Glutenfri

Glutenfri jul - ja tak! En mørk ale med det rette sindelag til julehyggen. Den ristede og karamelliserede malt lægger bund til en lettere krydret og citral humleprofil.

don’t worry julebryg

Alkoholfri | Økologisk

En mørkebrun Ale med fyldig krop og tykt skum. Duften præges af mørk chokolade, fyrrenåle og citrus. En solid base af ristede og karamelliserede malttyper bærer en prægnant humlebitterhed, som stammer fra humletyperne Chinook og Hallertauer. Eftersmagen er sødmefuld og humlet på samme tid. Overgæret.

juleskib

Økologisk | Glutenfri

Når den gamle 200 tons fragtsejler anløber havn og stryger sejlene, har den altid noget godt i lasten: denne gang øl. En lys og smidig belgisk ale, slebet rund af bølgerne som en strandsten. Smagen skvulper mellem citrusfrugter, nelliker og bolsjer. Giv los for og agter, midtskibs er sejlet! Overgæret.

Svaneke Ale Blond

100% økologisk
svaneke-øl

Sortiment