Bestil bord 56 49 73 21

Frokost menu

Frokost serveres fra kl 12-16  -  Bordbestilling er nødvendig

20 personer + = samme menu til hele selskabet

Frokost | Aften |Brunch |  Tilbud Ud af huset

Frokostfad

bestilles af min. 2 pers.

Kryddersild · æg · tomat · kapers
Fiskefrikadelle · grov remoulade · citron
Håndskåret flæskesteg · rødkål · surt
Hønsesalat · bacon
Brie · kompot · syltede valnødder · knækbrød


pr. pers. 199


Lidt ekstra:
Saltstegt sild rødbeder · bløde løg · ølsennep (+39)

Smørrebrød

Kryddersild · æg · kapers · løg 89,-

Friteret rødspættefilet · grov remoulade · citron    95,-

Friteret rødspættefilet med rejer · mayonnaise   109,-

Æg og håndpillede rejer · mayonnaise  · kaviar    95,-

Håndskåret flæskesteg · rødkål · surt    95,-

Rullepølse · kogt i øl · ølsky og løg   89,-

Hønsesalat · bacon · svampe 89,-

Med brød til

Fiskefrikadeller · grov remoulade · citron    95,-

Saltstegte sild · rødbeder · bløde løg · ølsennep    95,-

3 slags ost · knækbrød · syltede valnødder og rødløg · kompot  99,-

Frokostretter

Bryggerens burger · hakket okse · bacon · ost 129,-
fritter + 30,-
(kan laves vegetarisk)

Flæskestegsburger · mayo · rødkål og syltede agurker 119,-

fritter + 30,-

Bryggerben · fritter og coleslaw · barbecuesauce 149,- 

Pariserbøf  · kapers · løg · pickles · peberrod · æggeblomme 129,-
(kan laves vegetarisk)

Æggekage · bacon · ølsennep · rugbrød 109,-
(kan laves vegetarisk)

Falafler · tomatsalat · brød · aioli

Til børnene

Bryggerben · fritter · ketchup 89,-

Friteret rødspættefilet · fritter · remoulade 89,-

Friturefri · leverpostej · fiskefrikadelle · grønt · brød 89,-
Pasta og kødsovs 89,-

Fritter 49,-

Vaniljeis · chokoladesovs og sprød vaffel  49,-

Dessert

Panna Cotta · bær 79,-

Saltkaramel · Vaniljeis med saltkaramel og knas 79,-

Rabarber · råsyltede rabarber med knas og vaniljeis 79,-

Dagens kage · gammeldags æblekage med makroner og flødeskum 69,-

Maden laves med omhu og det er vigtigt for os, at lave ærlig mad, hvilket for os betyder god mad lavet fra bunden. Sæsonen har indflydelse på hvad vi har på menukortet, og i flere af retterne indgår øl som en naturlig del af maden.
Derudover laver vi hjemmelavet snaps og brændevin.

Et stort udvalg der passer glimrende til vores frokost

God mad tager tid. Nyd den.