DÅSER

Prøv vores nye rebelske ølserie på dåse – økologisk øl naturligvis

Tjek vores videoer i bunden af siden

Del øllen

BINGO GRINGO MEXICAN LAGER

ØKOLOGISK

Hombre, når det bliver for lunt under sombreroen, så klap din burro og snup en cerveza! Du skal ikke besynges på Dia de los muertes før din tiempo er kommet. Ay, vi har givet denne cerveza fresca un pocitio lime, så du kan holde din poncho sval og blikket lige. Solamente Pilsner malt, Opal humle y lime. Lidt maiz og frisk korn, lidt citrus og humle – det er hvad den smager af. Mucho gusto!

Ingredienser: Bornholmsk vand, *BYGMALT, *humle, *limesaft og gær. *=økologisk

Går godt til krydret med og som en tørstslukker på en varm sommerdag.


15 IBU
Alk. 4,6% vol.
Øltype: Lys Lager


Forhandlere: Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Fakta, Nemlig.com, Bornholmskevarer.dk, BornholmBornholmBornholm.dk, Svaneke Bryghus Restaurant samt udvalgte dagligvarebutikker på Bornholm.

LAID BACK SESSION IPA

ØKOLOGISK 

En flok venner der skater et bestemt spot sammen, har en ”session”. Disse sessions kan være vilde og halsbrækkende eller ”laid back”. Begge dele er lige gode, men der hviler nu noget magisk over sådan en tilbagelænet session på en bornholmsk sommeraften. Det samme gælder for øl. Vores Session IPA er til den rolige side med en smooth krop af lys malt og et godt flow af amerikanske humletyper Citra, Jarrylo og Chinook. Grapefrugt, lime og fyrrenåle hviler i næsen og eftersmagen er tør. I skateboarding og vores øl handler det om det samme: Balance.

Ingredienser: Bornholmsk vand, *BYGMALT, *HVEDEMALT, *humle og gær. *=økologisk

Går godt til en burger, krydret mad, fisk og pasta.


25 IBU
Alk. 4,8% vol.
Øltype: IPA 


Forhandlere: Kvickly, SuperBrugsen, MENY, LIDL, Nemlig.com, Bornholmskevarer.dk, BornholmBornholmBornholm.dk, Svaneke Bryghus Restaurant samt udvalgte dagligvarebutikker på Bornholm.


Ifølge Gastromand.dk er Laid Back Session IPA blandt de 30 bedste øl brygget i 2019.F

MAGIC DRAGON HEMP LAGER

ØKOLOGISK

De magiske drager lever ved den bornholmske østkyst. Hver morgen kan man se dem spy ild og tordne i himlen. Men ellers tager de det roligt, meget roligt. Deres yndlingsspise er Bornholmerhamp, som vi har snuppet lidt af til denne øl. Dragerne holdt nøje øje med os, da vi stod ved kedlerne, men gav et tilfreds hvæs af sig, da vi smagte på det færdige resultat. Vores Magic Dragon er en lys og legende let Lager med de fineste hampeblomster blandet med humletyperne Ariana og Callista. Krydret, saftig og magisk.

Ingredienser: Bornholmsk vand, *BYGMALT, *humle, *hamp og gær. *=økologisk

Går godt til frokost, lette retter, kylling og vegetar.

24 IBU
Alk. 5,0% vol.
Øltype: Lys Lager 


Forhandlere: Kvickly (udvalgte butikker), MENY, LIDL, Nemlig.com, Bornholmskevarer.dk, BornholmBornholmBornholm.dk, Svaneke Bryghus Restaurant samt udvalgte dagligevarebutikker på Bornholm.


For

FIRST MATE CRAFT PILSNER

ØKOLOGISK

Når styrmanden på en bornholmsk kutter lægger til kaj, ordner han det hele selv. Et tjept sving, fuld bak og så hopper han over med trossen. Ligesom fiskerne kan deres kram, sådan kan vi vores håndværk. Vores Craft Pilsner er en landfast lys Lager, som er skråsikker i stilen med en bund af dansk bygmalt og en god omgang humle i lasten. Smagen er af frisk korn, humleblomster og saftige frugter. Gæret på Svaneke Bryghus’ legendariske undergær og tilsat humletyperne Opal og Callista.

Ingredienser: Bornholmsk vand, *BYGMALT, *humle og gær. *= økologisk

Går godt til frokost, pizza, fisk og skaldyr.


23 IBU
Alk. 4,6% vol.
Øltype: Lys Lager 


Forhandlere: Kvickly, SuperBrugsen, MENY, LIDL, Nemlig.com, Bornholmskevarer.dk, BornholmBornholmBornholm.dk, Svaneke Bryghus Restaurant samt udvalgte dagligvarebutikker på Bornholm. 


MANGO GALORE INFUSED PALE ALE

ØKOLOGISK

”Underneath the Mango Tree my honey…” 007 vidste hvad der var godt, og det skal man ikke kimse ad. Vi har indlagt vores Pale Ale og givet den mango drop. Denne infusion har skabt en festabe af en øl, som jonglerer med både mango, banan og tangerin. Frelsen til tropenat og hedebølge.

Ingredienser: Bornholmsk vand, *BYGMALT, *humle, *mangosaft og gær. *=økologisk


24 IBU

Alk. 4,8% vol.

Øltype: Pale Ale


Forhandlere: Svaneke Bryghus Restaurant, diverse dagligvarebutikker på Bornholm og bornholmskevarer.dk.

BLUE NOTE NEW ENGLAND IPA

ØKOLOGISK

I New Yorks skumle jazzklubber regerer de frække blue notes og de flabede off beats. Altid ude af række og geled. Vores New England IPA er brygget helt efter øllets harmonilære, med en god bas af byg- og rugmalt samt en diskant af amerikansk Citra humle. Den bayerske humle Mandarina laver dog utyskestreger og markerer blue note, så denne hazy øl ud over citrus og bitterhed også får en snert Gemütlichkeit.

Ingredienser: bornholmsk vand, *BYGMALT, *RUGMALT, *humle og gær.

*=økologisk


58 IBU
Alk. 6,3% vol.
Øltype: New England IPA

Forhandlere: Svaneke Bryghus Restaurant, diverse dagligvarebutikker på Bornholm og bornholmskevarer.dk

THREE KINGS IMPERIAL IPA

ØKOLOGISK

”Starstruck” må være ordet. I denne muskuløse og frugtige IPA boltrer de amerikanske humlestjerner Simcoe og Amarillo sig. Overgæret.

Ingredienser: Bornholmsk vand, *BYGMALT, *humle og gær. *=økologisk


77 IBU

Alk. 7,7% vol. 2,3 genstand

Øltype: IPA


Forhandlere: MENY, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Fakta, Nemlig.com, Min Købmand, SPAR, Bornholmskevarer.dk, Svaneke Bryghus Restaurant samt udvalgte dagligvarebutikker på Bornholm.  

Holy Hemp Christmas Ale

ØKOLOGISK

Noget englebarn er brygmesteren sikkert ikke, men barnlig og gavmild. Rundhåndet er således doseringen af hamp i denne Jule Ale. O salige jubel! Kastanjebrun og krydret med Calista humle går dette lidt sødmefulde fluidum an til både julemiddag og julespektakler. Overgæret.

Ingredienser: Bornholmsk vand, *BYGMALT, *humle, *hamp og gær. *=økologisk


IBU 25

Alk. 6,3% vol. 1,4 genstand

Øltype: Mørk Ale 


Forhandlere: MENY, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Fakta, Nemlig.com, Min Købmand, SPAR, Bornholmskevarer.dk, Svaneke Bryghus Restaurant samt udvalgte dagligvarebutikker på Bornholm. 


Anmeldelser: 4/6 stjerner og vinder af den flotteste øl i magasinet Whisky & Rom, nov. 2020. "Kaffebolsjer, bitterurter og kaffelikør i næsen. Cremet kaffelikør i smagen, også ok cremet i munden. Bagved ligger aromaer af mango og roser. En ’urte brown ale’. Mørkebrun."